WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE PRIORITY-STUDIE? 
NEEM DAN ZEKER EEN KIJKJE OP DEZE PAGINA VOOR DE LAATSTE NIEUWTJES EN PUBLICATIES.

WIST JE DAT...

We in totaal 312 mensen includeren in deze studie? 

We dit doen in drie universitaire ziekenhuizen?

We hier met heeel veeel onderzoekers aan werken?

We al 2 jaar mensen includeren & we dit jaar (2023) eindigen?

We de beste deelnemers van de wereld hebben!?!

OKTOBER 2023: De laatste eindsprint is ingezet! Momenteel zoeken we nog een 60-tal deelnemers. Heb je interesse om deel te nemen? Twijfel niet langer, en stuur ons een berichtje. Hopelijk tot snel :)

JULI 2022: We gaan de zomervakantie in met 85 deelnemers in de PRIORITY studie! 

MEI 2022: Tijdens de hitte golf van vorige week gingen enkele van onze trainingen in Hasselt buiten door! Zalig zo'n workout onder de zon :D

SUPPORTER JIJ MEE? 

Op woensdag 22 maart zal Camille De Wilde deelnemen aan Falling Walls Lab Leuven, waar ze het PRIORITY project zal voorstellen. Falling Walls Lab is een internationale competitie waarbij onderzoekers de kans krijgen hun innovatief en baanbrekend onderzoek in 3 minuten voor te stellen aan jury en publiek. De winnaar mag zijn/haar onderzoek presenteren in Berlijn. Alle supporters zijn meer dan welkom!

Wanneer? Woensdag 22 maart 20u
Waar?       Leuven, 30CC/Minnepoort
Info?         Gratis (inschrijven wel verplicht via onderstaande link)
                Website: https://www.kuleuven.be/communicatie/wetenschapscommunicatie/iedereen/falling-walls-lab-1/fallingwal...

MAART 2022: De studie draait ondertussen op volle toeren! Momenteel nemen 31 deelnemers mee aan de studie. Twijfel je nog over je deelname? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Volg je ons al op sociale media? Check zeker eens onze Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes! (Twitter & Facebook: @Priorityprojec3)

SEPTEMBER 2021: We zijn volop bezig met de recrutering. De eerste metingen zijn een feit! Kom jij of een kennis in aanmerking voor onze studie? Aarzel dan niet om je in te schrijven via onze website.